Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla gryning

Nyansrikt firmament sköljer mitt öga
Bländande skönhet av ljusets välkommnande till dagen
Paulunens bolster kuvar kvar mig vid drömmens rand
Mellan en verklighet och dröm ser jag den nymf jag ständigt illfärnat
Den fagra siluett av Isis form omgiven av ljuset av morgonrodnaden
Ta mig, för mig, svep mig i din barm och vagga mig dit
Dit där inga klockor mer för mig ringa
Bara ditt hår välvt i mitt ansikte och dina läppar närmar sig mina
En förening av ljus och mörker
En perfekt solnedgång




Fri vers av koncis
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-01-20 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koncis