Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela näcken spela!

Jag vill kunna skriva den vackraste sång
Men jag vill inte att den ska sjungas
Jag vill att den ska höras utan att ses
Jag vill att du i dansen ska slungas

Jag tror inte världen skulle hylla min sång
Men jag vet att du hade bett mig sjunga
Tyst mina händer spela i ditt hår
Till en sång med förtegen tunga

Bara du kan höra mitt fina spel
Bara du kan få höra mig sjunga
Bara du är så lurad för du tror om mig fel
Kom ner i älven och låt vattnet famna din lunga




Fri vers av koncis
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-08-10 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koncis