Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära kärlek kärleken

Jag darrar när jag känner dig
Du får min hjärna att smälta
Jag darrar när du känner mig
Jag får din verklighet att välta

Jag skälver när jag har dig
Du får mina knän att vika
Jag skälver när du är sann
Jag kommer aldrig dig svika

Jag ryser när jag önskar dig
Du får mig att drömma
Jag ryser när du svarar
Jag kommer aldrig dig glömma

Jag vet att jag gör dig orätt
Du känner det i min kropp
Jag vet att du kan driva mig till vanvett
Men du är ett brustet hjärtas hopp

Du är min kärlek, kära kärleken




Fri vers av koncis
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 23:40



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggt i flöde o innehåll
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

koncis