Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spröd vattenfjärils vingslag ser igenom svart flor



vingslag, spröda
fjärils vingar

får marken att skälva,
under dig



kan du leva på havsytans rörliga vågspel,
sjunga och dansa med mig

jag kommer att lyfta dig,
sänka dig

dränka dig, på vägen



därunder våra fötter,
rytmisk teatralisk

över mina händer,
fingrar dig



på munnen före kyssen,
tsunami

undervågen känner dig,
för dig mot mig



lätt flygande jazzvals,
slingrar sig

svarta flor, mina ögon
svävar, förtäljer dig

sanne man









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-14 19:32



Bookmark and Share


  firefire
vackert i vågornas gungande rytm;)
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP