Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömmer

attacker
plötsliga anfall
med fruktansvärd kraft

ansiktet drar ihop sig i en ful grimas
plågad

tvingar ner det
i magen
tillbaka
igen

där det inte syns





Fri vers av Noomi
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-14 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noomi