Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre små ord


Vi satt på restaurang
såg på varandra

jag kände hur orden
bubblade

de ord du vill undvika
de ord jag vill höra

hur onödigt du tycker de är
hur nödvändiga de är för mig

Jag behöver dessert!




Fri vers av Noomi
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-21 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noomi