Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försöker att inte älska dig


sakta sakta
låter du mig känna
dig
lite i taget
visar du dina
svagheter
och bjuder på dina
styrkor
med tålamod
omfamnar jag
med stor försiktighet
allt
och försöker att
inte älska dig






Fri vers av Noomi
Läst 514 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-26 22:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ibland kan det vara svårt att hålla känslorna där man vill:)
2012-06-03

  Ronny Berk
en text som förmedlar mej såväl längtan som tvekan...
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Noomi