Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu/tanka


mellan


mellan avskedet
och ett nytt livsinnehåll

finns en korridor

där tillit och självkritik
varken vet ut eller in




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 938 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-02-09 21:50



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Mitt i prick beskriver du mellanlandet där tankesnurr råder.

Eva
2009-02-04

  karenina VIP
så snyggt komponerad, och så sann!
2008-02-21

    ej medlem längre
Mkt tänkvärt! Bra skrivet!
2008-02-17

    Melona
exakt

och förvirring
blir ens
ledmotiv!

Bra skrivet!
2008-02-10

  Karin Rosberg
Otroligt bra!! Applåd även från mig!
2008-02-10

    Noomi
precis så är det..
jag vet att jag säger så ofta om dina
texter men det är ju så..
du prickar in och jag nickar..
2008-02-10

  Inkarasilas
Utan tvekan precis , ny början men vart, och hur i helvete då.
Snuddade inte utan var fan i mig ett bullseye, japp.
2008-02-10

  aol
en stor sanning gillas
2008-02-09

  Per Rydberg
Huvudet på spiken! Framförallt får man inte låta avskedet permanentas som livsinnehåll! Som vanligt tänkvärt och språkligt smakligt! Tack!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP