Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanka som bygger på en senryu


Städningstanka

 

Städningen efter

renoveringen äter upp

nu och sedan

 

medan bakgrunden börjar

likna dö-städningen




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-20 21:53



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
C´est la Vie, säger fransosen.
2023-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP