Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan avsked



du sover tungt
när jag lämnar dig

lägger mig ner bredvid
dig igen

några minuter till
vill bara känna din sovvärme

min mun mot dina läppar
snuddar inte

jag bara tar dina andetag
med mig
när jag går








Fri vers av Noomi
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-11 18:46



Bookmark and Share


  Baystream
"tar dina andetag med mig" - älskar't!!
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Noomi