Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tältnatt


ensamhet i mångligheten
gemenskap i ensligheten

gruppkärlek i ouppnåligheten
egenkärlek i gruppsamheten


somnar ensam
med vännens arm om mig
avslappnat spänd

i tältets avkildhets gemenskap





Fri vers av Noomi
Läst 536 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-17 22:15



Bookmark and Share


  aol
ömt vackert skriftat vännen,
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Noomi