Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en hyllning till den vackraste


Hans beröring

När det ej är äkta
kan det ej vara sant

Men det finns inget vackrare än
din beröring
och din andedräkt
i minusgradig kyla
när allt är fruset, stelt eller dött
glittrande av frost
lidande, och allt vi väntar på
är en uns av värme
en bris från söder.

Din beröring
vackre Adonis
väcker liv igen





Fri vers av Livia
Läst 549 gånger
Publicerad 2005-11-18 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia