Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista gången

 

mitt huvud på ditt bröst
mina fingrar
vill minnas
allt
vill se
allt

låter fingrar
och ögon
fånga allt

din nakna kropp
varje bit av den
ditt bröst
din mage
din
dina lår


ser
lagrar
för alltid

 

för alltid

 

 




Fri vers av Noomi
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-15 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noomi