Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"lilla vän, du är trött i benen och det är långt att gå än Om du ska pröva alla sätt kommer du få nå'n på ditt badrumsgolv med en enkel biljett Jag vet inte vem det är långt kvar än och det finns så många vägar hem" Jakob Hellmans '¨Vägar hem'.


Vägar till vem

Men det finns inga vägar hem
Jag har redan brutit alla rötter, min vän
Senast platsen fanns var så längesen, så länge-
sen

Och jag avundas ditt sätt
Ja, jag tror faktiskt att du har det rätt lätt
Jag har inte ens valet - om jag ens ville -
att gråta en skvätt

Varför är jag här?
Hur blev jag så kär?
Det är jävligt svårt att leva
som
man lär




Fri vers av lxsl
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-16 04:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lxsl