Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borde tänka svart

borde tänka svart nu
alla mina tankar är röda
hittar bara vita minnen
igår var jag grön

nu lever jag blått




Fri vers av mariasan
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-29 20:44



Bookmark and Share


  mariasan
Denna dikt har inget med politik att göra, kanske bäst att tillägga.
= )
2010-09-04

  Anya VIP
Kloka ord med humor!
2010-09-02

  Hawk
Hehe...lite mer svart/röda tankar borde fler tänka!
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan