Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
When logic and proportion Have fallen sloppy dead And the White Knight is talking backwards And the Red Queen's "off with her head!" Remember what the dormouse said; "Keep YOUR HEAD!" -Jefferson Airplane


illusionens vardagliga sammanbrott





en psykadelisk mindfuck som kastar in oss i
; varandras vävnadsytor 





penetrerar livets centrala meningsfullhet
; med förvirrade tankegångar 





-och varje gång förstår vi att allt bara var en lögn 








det finns inget bra svar 
; inga förklaringar på det du alltid undrat





-du ska leva i ovisheten som får nerver att brista och nagelband att svida itu 








försökt att fly
sanning och ironi kommer greppa ditt nackskinn och kasta ner dig i moralens
; likkista







-acceptansen av lögnen är ett måste
;bara en tecknad illusion skapad av synapsernas färgskiftande mönster 










Fri vers av Louisedottern
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-16 20:46



Bookmark and Share


  Jail Homespun
>en psykadelisk mindfuck som kastar in oss i
; varandras vävnadsytor


Fantastiskt!
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern