Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiden dör ut i kortfattade meningslekar


klaustrofobiska artärer





vener
som spricker ut
i papperstunna
; ådror
av kärlekspulser 










en dimmig
nyans
kastar en
varierande skugga
över
din kroppsbyggnad 










salta vattendroppar
skapar kanaler av
sorgsenhet
som sprider sig
över
ditt
-bleka ansikte 










tiden

; och

avståndet
ska ta oss bort
från varandras
närvaro











-sörjer i tystnaden











spelar stark
för att ge dig
tryggheten
du
förtjänar 











en del av mig
-svartnar
i din
; frånvaro 













Fri vers av Louisedottern
Läst 311 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-16 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern