Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns bara lockiga pojkar med gitarrer


det finns inga prinsar på vita hästar




du spenderar oräkneligt sena nätter med att försöka lösa konspirationsteorier
om hans förflutna 
desto mer du får fram på det snövita pappersarket
-desto mindre finns ni







kalla andetag som söker efter syre
hjärtslag som dunkar tystare och tystare







tilsl en småstadsprins anländer i rostig volkswagen 
; ruffsigt hår och ett kroniskt nikotinberoende får dig att stanna till







han slog upp ytterdörrar och satte fyr på innanmätet 
hämndlystna lågor som slukade allt vi gömt
bakom falska känslor av 
-tomhet 







du avvisade texterna om att allt bara var ett misstag
och elden åt upp klagobreven
-men ändå så sitter bläcksymbolerna tatuerade i sinnet 







;han blev din emotionella cancer 









Fri vers av Louisedottern
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-16 20:01



Bookmark and Share


  Amorina
Du skriver bara så helt otroligt bra, Sajber!

Jag gillar den här väldigt mycket.
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern