Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varje morgon 06:33 går jag till bussen


morgonturen till arbetsplatsen





skådar busshållplatsens glasridåer
halvrökta cigaretter likt kackerlackor
ligger fastfrusna bredvid mina skosulor



glasknastret fick mina medpassagerarna
att kasta sneda blickar
vi suckade och åmande oss när allt blev försenat
och snöfallet gav oss köldskador där hjärtat en gång suttit 



vi insåg att tidtabellens utgående datum skyddades bakom galler 

-så vi tog skilda vägar 




Fri vers av Louisedottern
Läst 195 gånger
Publicerad 2010-07-16 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern