Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.ardunia.dinstudio.se


Intensitet


Och jag åtrådde dig
så maktlöst
att jag ville känna
din kärleksfulla hand
svida mot mitt kind
så hårt att det brände

och du gjorde det
och jag överraskades
av det som hände
av intensiteten i
ögonblickets skönhet

när sex var så hett
när kärleken var så
rasande revolterande
att jag ville uppleva
fysisk smärta i din närhet




Fri vers av SeXara
Läst 322 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-17 00:46



Bookmark and Share


    Lotteri
Hejsan!

Vill bara säga att alla dina texter är läsvärda.. kanske för att jag känner igen? Men , det är inte så noga.. Det viktiga för mig är att beröras.. Så jag sänder Dig ett ödmjukt tack!

Vänligen
Lotteri
2010-07-17

  peter markurth
mkt söt
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara