Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utkast



utkast på utkast bor i min papperskorg
tillsammans med alla sladdar
tangenterna rör sig snabbt under mina fingrar

slumrar in
till ljuset av en blå diod
och surret av en datafläkt

vågar inte stänga av




Fri vers av mariasan
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-19 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan