Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uncovered



blå, ögon
droppar

ögonfrans
sliter

bryn


ansikte,
avslöjat

delat
sliter

bödeln









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-17 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP