Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

massera min mage - genom allt



som ett gäng, i ett regn

faller knytnävsslagen, i magen


ingriper alla, alla
skriver

livsannonser


dödrunorna, blir trevlig läsning

suget efter mer, stryk



destruktion



efterlevnad, gör ingen sommar
ingen vinter

ingen jävla,

gnistrande höst



ty du ska gå vid min sida
över slåttern

stryka mitt blodiga ansikte
slicka mina sår


massera min mage,
gul och blå







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-17 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP