Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han smeker lutas

 

 

solstrålar

väver

väva

vävande solväv

 

skirväv lägges över

 

hennes ansikte skymta i slöja

hennes ögon äro

skogstjärnar

mörka

 

var gång han synes luta

han smeker lutas

strängar

 

silvernehöga

 

glädes grönmantlars höga stamråd

 

var gång han synes luta

sig över kupande

röra

vid

 

synes skogstjärns mörka

pärlande ljusle

 

hennes ögon

smeker

hans

själ

 

han ser henne aldrig

 

han såg henne

aldrig

 

hon sjönk allt djupare in

 

i sitt hjärta hör han

skogsdoftande

månpärla

 

han skakar

av sig




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-17 20:12



Bookmark and Share


  Anna*
Starkt ... så starkt ...
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser