Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The end is near



varför inte svart
en fantom

en gast


i all hast
lämna golvet

sväva ovanpå



tala inte om himmel
helvete,

du kan inte stava,
ens drömma

betydelsen



bara veta säkert en sak
det går från blått till svart

sen är det slut

the end









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2010-07-17 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP