Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför råda



farligt destruktiv plåga
ångestväg

jag mötte dig på vägen ner
du visade mig allt

det innebar


alla sätt,
på alla sätt

inte rätt, sa du
rätt,
vem har rätt



farligt euforisk
svävande i sfär

jag mötte mig på vägen
visade mig allt

det betydde


alla sätt, och vis
på trollkarlsvis

rätt sade du, rätt
vem vet,
vad







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2010-07-17 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP