Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önska



bara en önskning, bort
alldeles för kort

grungekillarna har gift sig allaredan
de gillar, rock

som i, klippa



en sådan vill jag ha, blott

linda kring mitt finger

av sten, min ring är



en sort,

som aldrig går sönder







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-17 21:27



Bookmark and Share


    Max Poisé
snyggt princessan
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP