Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndagmorgon


mina ögonlock har skavsår

morgonens drömmar,
får mig att fundera

vilka var de där människorna,
i den stora familjen

bröder, mödrar och
en gammal pojkvän, sen

grundskolan



vad kunde de lära mig,
mitt nattrus

bedövade mig, sin livlighet
trängde igenom

ett budskap
som jag inte förstår

en känsla av otillgänglighet,
påtvingad samhörighet


kärlek,

i sin linda








Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-18 09:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2010-07-19

  stenen/ Yv Ericsson
en faNTASTISK DIKT!! jag förstår precis. kärleken är svår att förstå.
funderingar
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP