Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite "special"...


Klarsyn (X)

"DEN RÖDA TRÅDEN"

är den
som leder Dig

till Dina Drömmars
Mål

Tråden behöver

INTE

vara helt spänd
den kan gå lite
"i snurror"

MEN

den får ALDRIG
trasslas ihop

DÅ kan

HELA SYFTET

FÖRFELAS !


-----




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 279 gånger
Publicerad 2010-07-18 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska