Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bot


någon bot, mot
försmådd

utnyttjad, oförstådd


överskriven, glömd
i minnen, gömd


en överspolad ruin
en stad


som inte ens var glad
som ej glömt


har du medel, snälla du
att förgöra orden du sa










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-07-18 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
knottrar
2010-07-20

  Nina Nightwish
Det här känns, särskilt de sista raderna..
2010-07-20

  Catharina Edin VIP
Slutet är riktigt smärtsamt. Bra skriven övergivenhet.
2010-07-20

  Tillbringaren VIP
Vilken fin och egen poesirytm du har. Och du beskriver något jag tycker jag känner igen.
2010-07-19

  stenen/ Yv Ericsson
denna gör förbannat ont..bra!
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP