Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord kan som inget annat förföra...




Dina ord min älskling

Nu och då

i tidens rum

befinner de sig på väg mot

längtande törstande själ

 

Smeker sig in i dunkla rum

för att andas liv

liv till den drunknande nästa

syregivande livfulla

ordbubblor strofer av lenaste guld

finner sin väg i mörkt

blodomlopp

 

Ger lugn andlöshet och än mer

längtan

dessa vackra obeskrivbara

ord

 

Av kärlek spinner du dessa

av renaste lust

underbaraste åtrå

fogade samman av själars längtan

nu

och för evigt

 

Jag kan inte andas

min äskade

dina ord

tar luften ur mina lungor

skapar virrgångar så vindlande

smeker leker förför

 

Dina ord

min älskling...

 




Fri vers av sulimaa
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-18 17:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord
som en vackergåva
ord
som storkraft

i texten

bjudes läsaren
detta
andningsmagiska
2010-07-25

  devilsangel
Kärlek..så vackra rader...värmer genom hela kroppen
2010-07-19

  issac.a.m
Så Underbart..
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa