Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För bara en sekund II


Om vi på det vände
för bara en sekund

om du var jag
och jag var du

skulle du då se mig, älskling
som jag ser på dig nu?




Fri vers av Allan_i_Dalen
Läst 1978 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-11-18 13:20



Bookmark and Share


  älvali
å ännu en gång påminns jag om hur allt speglar sig, en vacker text. tack.
2005-11-20

  Amy (F)
Fint.
2005-11-19

  Natalie VIP
Om man ändå visste..

Så himla fin :)
2005-11-19

    Mystery
Åh så underbart.. Vilken skön dikt.. Får även mig att drömma.. *ler*
2005-11-19

  Charly
Så väldigt vacker och talande!
2005-11-19

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Fin fundering, men första strofen är onödigt tillkrånglad och utan flyt.
2005-11-19

  Andreas Safer
Grym, jag hade skrivit såhär:

"Om vi bara vände
för en sekund"

/A
2005-11-19

  himlens hemlighet VIP
den här versionen tycker jag om...men skulle så gärna vilja ta bort "på" i sista strofen...för att utöka tolkningen om vad det är som visualiseras lixom ba...mjo en bra tanke det här...fast nej...vi ser sällan samma saker...
2005-11-18

  swimsus@gmail.com
Följer samma spår på ett uttrycksfullt och betydelsefullt sätt. Hur skulle det kännas. Hur skulle det se ut? Vackert skrivet!
2005-11-18

  Daniel_78 VIP
denna versionen känns bättre
2005-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen