Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatbo



flockar silouetter,
på taken

lämnar dig ett spjut,
penetrera mitt hjärta

av sot, det är brunnet
blod har runnit



hålögd blickar framåt
morgondagens ljus

skakningar, inifrån och ut
en väv av saknad spunnet



den väven är så stark,
så rivig, så sträv

ett skrik, hörs ej ut
och skatornas näbbar

viner förbi,
rispar mitt öga


för det vackra,

det är slut








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-18 21:48



Bookmark and Share


  firefire
sorgligt men starkt och vackert berättat
2010-07-20

  Lars Hedlin
Berörande....
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP