Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Jag bara frågar ?

Fråga på Du ! Något svar får Du inte !!!

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-19 21:27



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Precis, Larz G, det var DET jag avsåg med denna lilla kortis....
2010-07-25

  Larz Gustafsson VIP
Många flyr från svaren.
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska