Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en dröm

Innan jag vaknade
knackade jag försiktigt på
öppnade dörren på glänt
och sa ett mjukt - God Morgon
men jag låg kvar, ville inte gå upp ur
en så fantastiskt vacker morgon




Fri vers av Akke
Läst 210 gånger
Publicerad 2010-07-19 22:45



Bookmark and Share


  Dito VIP
just med den känslan vill man vakna varje morgon
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke