Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beställningstext till en grillfest..


Någon musikant som kan tycka till...

Idag vi träffas åter här...
Men.: I natt jag drömde...

Idag vi träffas åter här
och äter, som förut
och hoppas det ska bli, som sist
på maten ingen brist!
Vi drömmer om en jättestek
där kockar står i rad
och delar ut en smaklig bit
till oss med stor aptit!

Det finns även tomater, grönt
det finns allt vi begär
och alla känner ju väl till
att rödgrönt gott det är!
Och kockarna gick runt omkring
som på den bästa krog
och bjöd igen och en gång till
tills alla vi fått nog!

I natt vi drömmer sedan om
att bordet dukas upp
vi ser det goda, som vi fick
vi får av det en kick!
Men det blir till att vänta på
och drömma i ett år
för då om Segermans så vill
till bords vi åter går!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-20 11:34



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbar text och den passar precis till "I natt jag drömde", jag har provsjungit ..... APPLÅD!!!!
2010-07-20

    ej medlem längre
Det är en Bra text, verkar ju passa in!

Med rim och allt ...


Jag har försökt att sjunga till, det funkar för den som vill ...

med "I natt jag drömde."


Hälsn. Ann
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt