Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skolungdom

nässjö

tack




buss 321

 


 


 


i den tomma länsbussen ekade missförstånden


i tomrummet mellan vår-


 


 


 


 


 


-generationsskillnad 


 


 


 


 


 


 


landsvägar som löses upp i färgsprakande asfaltsränder 


utanför fönstret stor skogen ovetandes om vad som komma skulle


 


 


 


röda plyschsäten där sexuella relationer och narkotikaffärer ägt rum


spelades fram som en gammal svartvit film i mitt nyvakna huvud


 


 


 


försökte skapa en relation med vindrutan och dess torkarblad


ville känna alla dess skrymslen och vrår


för om oturen är framme utan varning 


så måste jag kanske penetrera denna glashinna med min kroppshydda


i tanken kännde jag glasskärvor mot hud 


 


 


 


vid min ankomstplats låste jag in mig på toaletter


i flykt från den galna gråa massan 


läste dikter skrivna av ensamma poeter 


för att inte tappa hoppet om heligheten


 


 


 


längtade efter en ledighet från mig själv 


 


 


 


 


 


 




Fri vers av Louisedottern
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-20 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern