Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nikotinberoende cirkusdvärgar

 


 


 


jag röker
cigaretter









-men vi finns inte längre här


 


 


 


 


barnet sökte moderlig tröst men i sin rädsla föll han ner i moralens avgrund
och djävulen består i politikerform



hon tar skydd bakom slaktröda fanor 


 


 


 


 


 


 


 


-ser du mig här?








för dimman har tätnar och daggen samlas i sjöpölar 


på kronbladets yttersta knivspets


 


 


 


 


 


 


 


 


i ett avlägset skogsbryn dansar transsexuella älvor i takt med fioler 


holländska cirkusdvägar röker 


marijuanacigaretter vid vegetationskonstrasten 


 


 


 


 


dimman matas på med en berusande effekt 


skogens vidunder ser sin chans att ta tillbaka naturens rätt igen


men inser snart att


 


 


 


 


-illegala tankar bestraffas med ett blodigt utanförskap


 


 


 


 




Fri vers av Louisedottern
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-20 21:04



Bookmark and Share


  Marriz
fint foto verkligen :)
gillar texten med!
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern