Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte lätt att knyta an..........och ändå förmå det!! är en gåva!!


En känsla av brist

Så som du
väcker min innersta
längtan

av djup åtrå
också en varm
hand i min

väcker känslan
av en brist

där såret ligger öppet

naket

och varje uns
av ömhet du ger....

väcker det djupa sår

den känsla av brist.....

det som jag aldrig
någonsin fick......

det som vore en
självklarhet......

finns endast en
tomhet som lurar
och bedrar

medan jag hela tiden
känner hur mycket
jag förmår älska.......dig ändå

men aldrig jag fick

aldrig någonsin

som barn

men nu!

förmår jag ändå
älska dig

trots allt.




Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 330 gånger
Publicerad 2010-07-20 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg