Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till sömns



min sömn är nära
månens trekvarts skära

lyser så starkt
för mig


min bädd av dun är skakad
rörd, min börd

är tårar av blod,
droppar kära


dröm, för mig bort med ära
mjukt tinglar stjärnors skära

kant, hårt in i mitt bröst
allt är kallt


ovan atmosfären








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-20 21:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Styrka...
2010-07-21

  Suzy med punkterna
Starkt och mycket bra
2010-07-20

  stenen/ Yv Ericsson
oerhört bra.
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP