Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två minnen (och ett tredje)



Varm bil som luktar
fast den stått i timmar
Våt doft av baddräkt

Jag minns en väntan
dold i någon lek pappa -
som visst sov i stan


Psykologen sa
något men hon doftade
barndomssololja




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-21 14:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Texter med falluckor!
2010-07-22

  lodjuret/seglare VIP
en smula treeggat här om jag inte förstår fel
sådana där små glimtar kommer läsaren till del
påminner om gammart å gått
från fordom då e var smått
tänk att tiden o klockan e hel
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP