Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken är som baken

 

"Om tycke och smak ska man inte divla" sa de gamle, "ty smaken är som baken - delad"
Hmm.. Det är kanske därför "smakdomarna" släpper fram så mycket skit?




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-21 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger