Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... .. ... . .. ....... ....




Uppvaknande smärttillstånd

Uppvaknande smärttillstånd

igenkännande ångest

vilse själ

på stormigt hav

 

Påtaglig hjälplöshet

brännande tårar

fräter sin väg

över stelnad mask

 

Pulserande ilska

hjärtekaos smärteliv

overklighets våg

sveper fram

skapar rasande inferno

inombords

 

Tomhet

kom...




Fri vers av sulimaa
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-22 17:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Måendet som en våg
med dal
och topp

i dalen
är toppen
fjärran

tyngd i dal
likt
fjättrande
kedja
gör diktaren

uppenbar här
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa