Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosenfot

 

 

i dagens famn

var det så

 

 

barnbarn och mormor

kläder grådag

i färg

 

dansade vida i äng

 

så somnade

en dansare

kvar var

en

i aftons famn

var det så

 

 

dansat

med moln

 

 

med mjuka fingerfjärilar

spelat regntrummas skimrande klanger

 

fröjdats med utslagen

rosenfot




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-22 22:56



Bookmark and Share


  firefire
låter som en härlig dag!
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser