Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nys


Det kommer som en pirrning
En ilning
Som en stickande föraning
Från de minsta delarna av kroppen
Vidare tills det exploderar

-Prosit!




Fri vers (Fri form) av Grå
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-23 10:18



Bookmark and Share


  Fransisca Ferlin
Aaaa! Underbar! Stort leende på mina läppar och ett nytt bokmärke! Tack!
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Grå
Grå