Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja det sa han :)


Du sade

Du sade...

Göm dig här
under mig
om du inte vågar gå
jag förstår
då de slår
och klipper upp
gamla sår

jag förstår

Låt min kropp
bli ditt skydd
och mitt liv
bliva ditt
Låt mig kyssa bort
all rädsla
hålla om dig
då du skakar
ligga nära
i din säng
och läsa grekiska sagor
tills du somnar.







Fri vers av Livia
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-18 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia