Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kan inte ta mig bläbläblä!!!


Söt Död


Nära döden var jag idag
så nära jag kunde känna dess smak
i min mun
det var sött, likt en sommarjordgubbe
en från juni månad
Idag ville döden hedra mig
och visa mig att jag inte är
som jag trodde att jag var
odödlig...

Men det var så sött..

en känsla av att vilja tillbaka




Fri vers av Livia
Läst 502 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-18 23:04



Bookmark and Share


  Allica
Du är så bra på att sätta ihop orden.
Vet inte vad mer jag ska säga, tycker om den här helt enkelt!
Tack!
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia