Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamheten berörs av mycket..........


Livstecken



Det ligger
en misslyckad
djävul

stirrar in i
tapeternas

ringlande blommor

ett hån
mot mörkret
som talar inom
honom

i svettiga lakan
orakad och blek

väntar dagen
där ute....

alldeles nyss
sköljdes han
av ruset av en
kvinnas doft......

och nu ensam

i havet av lakan

en ensam kropp

tiger aldrig still.





Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-24 07:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Du fångar bilden av den ensamme mannen och hans tragiska sanning
så oerhört väl och gripande ..mycket stark sorgelig känsla berusningen och glädjen blott en chimär
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg