Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland, som solen bryter igenom



ibland
molnen

tycks solen, värmen nära
ditt hjärtas

sanna röst



den kära
den älskande

den djupa, obeskrivliga
som mötte mig på djupet

av min havsbottensdy



där solen ändå lyckas nå ner
ibland

alger och slam

där växer i syrebrist ändå
sånt som sträcker sig uppåt ytan

ibland
molnen



ibland
som solen bryter igenom








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-24 10:20



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Du kan det här...=) Fint hophållen, klart budskap, skön läsning
2010-07-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP