Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför skulle jag låtsas inför för dig



kan inte låtsas, ångest
den lever i mig

natt som dag
ensligt

vandrande vid min sida


en del, av mitt jag
överlever i mig

genom alla tider
allena

följer mina steg



varför ska jag ljuga för dig? varför låtsas, då
kan du ej alls förstå,

min begivenhet

inte heller se mitt hjärta le, upp i mitt ansikte
ögon glittra, genom sjukdom och smärta



dessa dagar
dessa nätter

för dig, jag väljer
vara öppen












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-24 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP